APP Ontwikkeling

Heeft u een geweldig idee dat het verdient om gerealiseerd te worden? Of een bestaande mobiele of web app die kampt met traditionele IT-uitdagingen zoals onderhoudskosten, betrouwbaarheid, kwaliteit en voorspelbaarheid? Ervaar hoe wij met onze Ravensburger aanpak geweldige ideeën omzetten in solide Mobiele en Web APPs, en hoe we software ‘renoveren’ om traditionele uitdagingen te overkomen.

 

Waar wij het verschil maken

Met onze Ravensburger aanpak realiseren we solide Mobiele en Web APPs die meegroeien met uw bedrijf. Apps ontwikkeld onder architectuur, met een gebruikersgericht UI / UX-ontwerp, waarbij kwaliteit is ingebed in elke stap van het proces (BDD) en waarbij onderwerpen als beveiliging, onderhoud, schaalvergroting en totale eigendomskosten van tevoren worden overwogen.  

Onder architectuur

Security by Design

Privacy by Design

Testautomatisering

User Centric Design

Native & Hybrid Apps

Ontwikkelproces

Met onze stapsgewijze aanpak zetten we geweldige ideeën om in software die lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is.  

1. Visie vorming

Tijdens de ontwerpfase vertalen we uw visie naar een blauwdruk van de oplossing.

2. Ontwerp

Voordat we met de daadwerkelijke implementatie beginnen, ontwerpen we een volledig "klikbaar" prototype (UX-ontwerp) en beschrijven we acceptatiecriteria in (Gherkin / BDD).

3. Voorbereiding

Voordat we met de realisatie beginnen, implementeren we de CI / CD, Release-pijplijn, branching en merging strategie, monitoringomgeving en basis applicatiearchitectuur en codefragmenten.

4. Ontwikkeling

We ontwikkelen in korte cycli, onder architectuur en met transparante governance, zodat onze klanten precies weten of we op schema liggen.

5. Testen en lancering

Voordat we live gaan, stellen we het productiereleaseplan op, voeren we de laatste (geautomatiseerde en acceptatie) test uit en dan: LANCERING!

6. Onderhoud en doorontwikkeling

Een product is nooit af, na go-live komen we in onderhoudsmodus waarin we software assurance bieden, we hebben ook een roadmap voorbereid voor nieuwe releases.

Onze expertise

  • Xamarin Native
  • Xamarin Forms
  • React
  • Vue.js
  • Angular
  • .net CORE
  • Java
  • PHP
  • Cucumber

Klantcases

Bekijk enkele van de apps die we hebben gerealiseerd