UI/UX Design

Heeft u iets dat werkt, maar er niet uitziet zoals het hoort? Of wilt u uw APP of website laten ontwerpen op een manier die echt werkt? Ervaar hoe onze best-in-class web en app UI/UX Designers  ontwerpsprints gebruiken en dingen ontwerpen die echt werken en er geweldig uitzien.

 

Wat ons anders maakt

Met onze wereldwijde aanwezigheid hebben we het voorrecht om werkgever te zijn van uitzonderlijke talentvolle Web en APP UI/UX Designers. Door onze paint by numbers-aanpak realiseren we samen gebruikersgerichte ontwerpen, geoptimaliseerd voor bruikbaarheid, toegankelijkheid en reactievermogen.  

Gebruikersgericht ontwerp

Google design sprints

Top klasse ontwerpers

Onbeperkt reviewen

Sterk portfolio

Pixel perfect

Ontwikkelproces

Met onze stapsgewijze aanpak zetten we geweldige ideeën om in UI / UX Designs.  

1. Conceptualisering

In een eerste intakegesprek bespreken we uw idee (of oplossing), doelen, wensen en stijlgids. Dit is de input voor de UX-ontwerper om aan zijn werk te beginnen.

2. Taakanalyse

Op basis van de uitgangspunten begint de UX-ontwerper met het analyseren van de taken om van vereiste naar de beste gebruikersstromen te komen.

3. Interactiestroom

Er wordt een interactiestroom met low-fi schetsen gemaakt om te laten zien hoe een gebruiker met het systeem zal omgaan. Deze wordt als 'klikbaar' prototype ter beschikking gesteld.

4. Low-fi prototype

Elk scherm (low-fi) wordt in meer detail gemaakt en getest in design sprints. Feedback kan live worden gegeven in de tool die we hiervoor beschikbaar stellen.

5. Hi-fi design

Na goedkeuring op de schetsen worden de hoogwaardige ontwerpen ter beoordeling ter beschikking gesteld. U mag onbeperkt reviewen en aanpassingen voorstellen.

6. Levering

Na goedkeuring worden het ontwerp en de assets opgeleverd. Er kan ook een aanbieding worden gedaan om het ontwerp voor u te implementeren, in de vorm van een responsive Bootstrap-sjabloon, mobiele APP of React, Angular of Vue.js front-end.

Onze expertise

  • SketchAPP
  • Adobe Creative Cloud
  • Design Sprint
  • InvisionAPP
  • Figma

Klantcases

Bekijk enkele van de ontwerpen die we hebben gemaakt