Website ontwikkeling

Goede ideeën verdienen een mooie etalage. Vandaag de dag is dat allemaal online. Ervaar hoe onze designers ontwerpen realiseren die uw propositie tot leven brengen en een eenvoudig te onderhouden website ontwikkelen op basis van WordPress, Woocommerce of Shopify.

 

Waar wij het verschil maken

We hebben de allerbeste ontwerpers en de beste Wordpress- en Shopify-ontwikkelaars in dienst. Met onze Ravensburger aanpak zetten we deze vaardigheden om in websites van topkwaliteit waarin we rekening houden met bruikbaarheid, reactievermogen, toegankelijkheid, laadtijd, onderhoudbaarheid en zoekmachinevriendelijkheid.  

Top klasse ontwerpers

Beheer uw eigen content

Wordpress experts

Responsive design

Onderhoudscontract

Wij houden uw site live

Ontwikkelproces

Met onze stapsgewijze aanpak zetten we geweldige proposities om in prachtige websites die die we ontwikkelen met Wordpress en Shopify en daardoor gemakkelijk te onderhouden zijn.  

1. Conceptualisering

In een eerste intake bespreken we uw voorstel, stijlgids, doelstellingen en inhoud. Dit is de input voor de ontwerper om aan zijn werk te beginnen.

2. Eerste ontwerp

Er wordt een eerste ontwerp gemaakt om u een indruk te geven van de stijl en richting. U kunt een onbeperkt aantal aanpassingen aan dit ontwerp bekijken en aanvragen.

3. Ontwerpiteraties

Nadat de basisstijl is goedgekeurd, ontwerpen we elke pagina, kunt u de ontwerpen 'live' bekijken en uw feedback geven in een online prototypetool.

4. Responsive HTML template

Na goedkeuring op alle ontwerpen wordt een responsive SASS (CSS) Bootstrap-sjabloon gemaakt. U kunt dit sjabloon bekijken om te controleren of uw website of winkel correct wordt weergegeven op alle apparaten.

5. Wordpress, Woo-commerce, Shopify implementatie

Na goedkeuring wordt alles geïmplementeerd in Wordpress, Woo-commerce of Shopify.

6. Test en oplevering

Na het redigeren, testen en goedkeuren van de inhoud zetten wij de website voor u 'online'. Er wordt een onderhoudscontract aangeboden om uw website te monitoren en alles up-to-date en veilig te houden.

Onze expertise

  • HTML
  • CSS
  • SCSS
  • SASS
  • Gutenberg
  • WYSIWYG
  • PHP
  • Woocommerce
  • Shopify

Klantcases

Bekijk enkele van de websites die we hebben gerealiseerd